Webshop logistiek, wat is dat eigenlijk?

Webshop logistiek betekent eenvoudigweg het afhandelen van orders uit webshops. Orders die via webshops of eventuele andere kanalen in het warehouse management systeem (WMS) worden geplaatst.

Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound dat betekent het ontvangen van de goederen. De worden geregistreerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de webshopartikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een webshop. De orders worden verpakt, voorzien van adresetiket en een pakbon.

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat het vaak nog een stap verder tot aan de retourenverwerking. De afhandeling van eventuele retouren wordt een steeds crucialer onderdeel van de logistiek.

 

Webshop logistiek, wat is het niet?

Webshop logistiek heeft niets te maken met de marketing of sales van een webshop. Het perfect afhandelen van orders is iets geheel anders dan het bouwen van een webshop of het succesvol in de markt zetten van producten. Een Webshop logistiekbedrijf specialiseert en focust zich volledig op de afhandeling van e-Webshop logistiek orders voor webshops.

 

Webshop logistiek 2.0

Webshop logistiek 2.0 gaat verder dan logistiek. Het is veel meer dan het plakken van een sticker op een doosje. Een dynamisch logistiekbedrijf maakt het verschil met toegevoegde waarde zoals het aanbieden van verschillende afleveropties en het analyseren van het aankoopgedrag van de webshopconsument.

Onze inzet voor uw perfecte logistiek, dát is de kern van onze toegevoegde waarde.

Webshop logistiek is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte logistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Dat is Fulfiment 2.0!

 

Webshop logistiek

Sterk in Webshop logistiek