5 Zekerheden van Packaging

Binnen 24 uur een offerte in de mail

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit aanvraagformulier is speciaal voor verpakkingsaanvragen. U ontvangt vervolgens gratis binnen 24 uur een offerte in de mail.

Binnen 48 uur een project opstarten

Binnen 48 uur kunnen we een project opstarten in één van onze vestigingen. 48-Uurs service betekent dat we uw producten binnen krijgen, de verpakkingsmaterialen verzamelen, alle machines instellen en de producten verpakken.

Korte lijnen

Binnen Montapacking zijn de lijntjes kort, vanwege het totaalconcept dat we bieden. Onze experts zijn toegankelijk voor u als klant. Daarnaast is Montapacking zo opgezet dat we snel kunnen schakelen tussen verschillende diensten en personen. Onze systemen zijn zo gestructureerd dat we snel orderstatussen kunnen inzien en eventuele problemen kunnen oplossen en verder stroomlijnen.

Totaalconcept

We bieden totaalconcept voor packaging, maar daar houden de diensten van Montapacking niet op. Montapacking kan naast verpakken, ook etiketteren, verzenden, en opslaan in warehouses. Vraag in de offerte naar de mogelijkheden.

Vast aanspreekpunt

Uw vaste contactpersoon waarborgt een zo goed mogelijke dienstverlening. Uw contactpersoon kent uw product en uw packaging-afspraken. Hij denkt mee in oplossingen, verbeteringen en kent Montapacking van binnenuit, zodat uw we u het best van dienst kunnen zijn.