Over Packaging

Of je nu magazines wilt sealen of cosmetica gecellofaneerd en verpakt wilt hebben, bij Montapacking verzorgen we de meest bijzondere manieren van packaging. We zien het als een onmisbaar onderdeel van all-in-fulfilment om producten te kunnen verpakken op een snelle en excellente wijze. Onze Montapacking-vestiging in Gorinchem is volledig ingericht op packaging en biedt onder meer mogelijkheid tot verpakken, sealen, etiketteren, cellofaneren, labelen, sleeven en warehousing.

Verpakken

Verpakken doen we snel en voordelig. Het is mogelijk om machinaal producten te laten inpakken of om handmatig te verpakken. We denken altijd mee met de klant om te verpakken materiaal zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Sealen

Door middel van sealen brengen we een beschermfolie aan om producten te beschermen. Het verhoogt daarnaast de presentatiewaarde van de producten. Onze machines kunnen ingericht worden op standaard formaten, zoals magazines en cd’s, maar kunnen ook ingesteld worden op afwijkende afmetingen.

Het sealen van tijdschriften is één van onze specialiteiten. We sealen onder meer LINDA, Glamour, Quote, Elle, Quest en andere glossy magazines.
Het beschermfolie kan worden bedrukt. Normaal gesproken is het beschermfolie van het sealen doorzichtig, maar bedrukt sealen biedt een extra mogelijkheid om meer informatie te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan een speciale aanbieding.
We sealen niet alleen, we kunnen producten en mailings ook etiketteren. Op die manier kunnen producten direct naar de eindgebruiker verzonden worden.
Wilt u een reclame uiting op een product . Wij kunnen producten voorzien van een bedrukte sleeve waardoor uw product nog meer op gaat vallen. In tegenstelling tot etiketteren hoeft bij deze toepassing de ondergrond van het product niet vlak te zijn.

Cellofaneren

Cellofaneren is een manier van verpakken die we gebruiken bij rechthoekige producten. Het wijkt af van sealen, omdat er gebruikt wordt gemaakt van een dikker beschermfolie. Bij cellofaneren blijven producten langer houdbaar. Uw presentatie waarde wordt aanzienlijk verhoogd door de luxe uitstraling.
We gebruiken cellofaneren tevens bij het verpakken van multipacks. Meerdere verpakkingen van hetzelfde soort bundelen we en cellofaneren we.
Wilt u een gebruiksvriendelijke mogelijkheid voor uw gebruikers om het cellofaan te verwijderen? We kunnen een tearstrip toevoegen, zodat het cellofaan er in één beweging afgehaald kan worden.

Warehousing

Uw producten kunnen veilig worden opgeslagen in ons warehouse. We slaan de verpakte producten op en houden bij welke voorraden er beschikbaar zijn. Vanuit warehousing kunnen enkele stuks of hele partijen verzonden worden, wanneer dat nodig is. Ons systeem is op alles ingericht: houdbaarheidsdatum, aantallen, formaten enzovoort.
Het is natuurlijk mogelijk om uw producten direct te verzenden, wanneer ze verpakt zijn.

Service

Uw producten staan centraal bij Montapacking. Daarom bieden we aan u altijd de beste oplossing voor de packaging van uw producten.
We werken alleen met de beste werknemers die zorgvuldig, snel en excellent werken. Sommige van onze werknemers werken via SOVAK. SOVAK begeleidt mensen met een verstandelijke beperking om toch aan het werk te kunnen. Lees meer over SOVAK op onze MVO-pagina.