Tijdvaklevering, hoe werkt dat?

Ome Kees, een beste man. Hij is al een daagje ouder, gepensioneerd en staat altijd voor iedereen klaar. Iedere dag neemt hij de pakketjes voor al zijn werkende buren in ontvangst. En ’s avonds komen de buren gezellig de pakketjes ophalen!

Tot een paar jaar geleden ging het allemaal nog wel aardig. Af een toe een pakketje aanpakken is natuurlijk geen probleem. Maar inmiddels vindt Ome Kees het niet meer zo geweldig. Hij heeft overdag nauwelijks rust en ook ’s avond komt hij niet meer toe aan zijn favoriete programma’s op TV.

Met de decembermaanden voor de deur wordt hij er zelfs een beetje zenuwachtig van. Hij weet het nog zo goed… Vorig jaar op Sinterklaasavond……. Hij was ’s middags zelf even wat boodschapjes gaan doen. Precies op dat moment was de pakketbezorger aan de deur geweest bij de overburen. Een pakket met daarin een cadeautje voor hun dochter. Tijdvaklevering is daarvoor een oplossing!

Ze hadden het cadeautje die avond nodig om Sinterklaas te kunnen vieren. De overburen hebben het erg druk, vandaar dat ze pas op het laatste moment het Sinterklaascadeau hadden besteld. Jammer genoeg waren ze niet thuis op het moment dat de bezorger kwam.

De bezorger ging als vanzelf naar Ome Kees. Maar die was ook even niet thuis. Daar had niemand op gerekend…..De overburen namen het ome Kees behoorlijk kwalijk dat hij er niet was. Ze hadden op Ome Kees gerekend, die was toch altijd thuis…..? Zij zaten die avond zonder cadeau voor de schoorsteen en Ome Kees kreeg de wind van voren.

Tijdvaklevering

Gelukkig voor Ome Kees en de overburen verzorgt Montapacking ook tijdvak levering voor webshophouders. Zo kan er gewoon op een vooraf afgesproken dag worden bezorgd, op een afgesproken tijdstip, vroeg in de morgen of zelfs laat in de avond.
Niemand zit meer met lege handen voor de schoorsteen!

Snel en flexibel, ook met tijdvaklevering dat is Montapacking!

Tijdvaklevering

Tijdvaklevering erg prettig