Thuiswerkers

Montapacking zet thuiswerkers in voor diverse verpakkingswerkzaamheden. Dit wordt gedaan voor het verpakken van wenskaarten, computerspellen, het vullen van zakjes en doosjes met allerlei bevestigingsmaterialen, het plakken van stickers en het verwerken van mailings. Montapacking heeft een groot bestand van opdrachtgevers en fabrikanten in de verschillende marktgebieden. Hierdoor kunnen wij onze thuiswerkers een grote variëteit in het thuiswerk garanderen en tevens een goede spreiding in de werkzaamheden het gehele jaar door.

Het thuiswerk wordt altijd op stuksbasis uitbetaald; dus hoe sneller u werkt, des te meer u verdient.

Bij iedere order thuiswerk die u van ons ontvangt, krijgt u een duidelijke uitleg van een van onze thuiswerk coördinatoren, met een schriftelijke duidelijke werkinstructie. Op deze werkinstructie staat aangegeven, wat u moet doen en wat u per stuk verdient en hoeveel producten u kunt verpakken.

Het is de bedoeling dat u het thuiswerk zelf bij Montapacking ophaalt en weer terugbrengt. Als u een order gereed thuiswerk retour brengt, staat er meestal ook weer een nieuwe order voor u klaar. Voor het halen en brengen van het thuiswerk krijgt u een onkostenvergoeding. Indien u buiten een straal van 10 km van Gorinchem woont, komt u helaas niet voor thuiswerk in aanmerking en wordt u niet in ons bestand opgenomen.

Als thuiswerker is er geen werknemer/werkgever relatie. Er worden door ons dan ook geen afdrachten loonbelasting gedaan over deze werkzaamheden.

Het thuiswerk wordt altijd afgesproken op orderbasis. Na iedere order hebben beide partijen dus de vrijheid om weer een nieuwe order te verpakken, of om even een aantal dagen of weken niets te doen.

De uitbetaling van de werkzaamheden gebeurt maandelijks – per bank – op de 17e van de maand.

U hoeft bij ons uiteraard geen inschrijfgeld te betalen of 0900 nummers te bellen. Ondanks dat sommige sites hiervoor ongeoorloofd onze naam misbruiken, willen wij hier NIETS mee te maken hebben.

U kunt uzelf vrijblijvend opgeven voor thuiswerk.
Uw naam wordt dan opgenomen in ons bestand en zodra wij weer nieuwe thuiswerkers opstarten nemen wij contact met u op.

NB: Gezien de vele aanmeldingen en de grote vraag naar thuiswerk is er een wachtlijst van enkele maanden. Aanmeldingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst en het heeft dus geen zin om contact op te nemen voordat wij contact met u opnemen.