Thuiswerkers

Montapacking zet thuiswerkers in voor diverse verpakkingswerkzaamheden. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan voor het verpakken van wenskaarten, computerspellen, het vullen van zakjes en doosjes met allerlei bevestigingsmaterialen, het plakken van stickers en het verwerken van mailings. Montapacking heeft een groot bestand van opdrachtgevers en fabrikanten in de verschillende marktgebieden. Hierdoor kunnen wij onze thuiswerkers een grote variëteit in het thuiswerk garanderen en tevens een goede spreiding in de werkzaamheden het gehele jaar door.

Het thuiswerk wordt altijd op stuksbasis uitbetaald; dus hoe sneller je werkt, des te meer je verdient.

Bij iedere order thuiswerk krijg je uitleg van een van onze thuiswerkcoördinatoren met een schriftelijke en duidelijke werkinstructie. Op deze werkinstructie staat aangegeven wat je moet doen, wat je per stuk verdient en hoeveel producten je kunt verpakken.

Het is de bedoeling dat je het thuiswerk zelf bij Montapacking ophaalt en weer terugbrengt. Als je een order gereed retour brengt, staat er meestal ook weer een nieuwe order voor je klaar. Voor het halen en brengen van het thuiswerk krijg je een onkostenvergoeding. Indien je buiten een straal van 15 km van Gorinchem woont, kom je helaas niet voor thuiswerk in aanmerking.

Als thuiswerker is er geen werknemer/werkgever relatie. Er worden door ons dan ook geen afdrachten loonbelasting gedaan over deze werkzaamheden.

Het thuiswerk wordt altijd afgesproken op orderbasis. Na iedere order hebben beide partijen dus de vrijheid om weer een nieuwe order te verpakken of om even een aantal dagen of weken niets te doen.

De uitbetaling van de werkzaamheden gebeurt maandelijks (per bank) op de 17e van de maand.

 

Meld je nu aan: