Wegens uitbreiding van onze Technische Dienst, met als standplaats omgeving Gorinchem, zijn wij per direct op zoek naar een servicegerichte:

 

 

Technisch Manager (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.200 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses in Nederland en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

In deze functie ben je samen met ons technisch team van eigen medewerkers en ZZP’ers continu bezig met het bouwen en aanpassen van onze machines zoals transportbanden, sorteermachines, robots en intern transport. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en onderhoud van onze infrastructuur, gebouwen en de inrichting van werkplekken.

Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en heb jij een werktuigbouwkundige/elektrotechnische achtergrond?
Heb jij hiernaast door jouw jarenlange hands-on ervaring voor technische vraagstukken een oplossing én ben je een vriendelijke teamplayer die zijn teamleden graag ziet ontwikkelen? Dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.

 

Wat we zoeken:

 • Iemand die in staat is om complexe zaken overzichtelijk te maken;
 • Iemand die voldoening haalt uit het oplossen van technische issues;
 • Iemand die er enthousiast van wordt om samen met het team grote resultaten te behalen;
 • Iemand die vanuit zijn jarenlange werkervaring een rustige basishouding heeft en in staat is contacten te onderhouden met zowel onze vestigingsmanagers als onze leveranciers.

 

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Je beschikt over minimaal HBO werk-en denkniveau en hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring;
 • Je hebt gevoel voor humor, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent enthousiast en excellent.

 

Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Een uitdagende functie in een werkomgeving die continu in ontwikkeling is en waarbij eigen inbreng tot verbetering zeer gewaardeerd wordt;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, auto van de zaak en een voor jou premievrije pensioenregeling.

 

Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Sjaak Versluis, telefoonnummer 06-51429351.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier, henriette@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.