Op zoek naar efficiënte magazijnsoftware? Ontdek MontaWMS!

Montapacking werkt met een zelf ontwikkeld Management Warehouse Software (MontaWMS), een totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. Deze software gebruiken wij voor ruim 1.200 webwinkels vanuit 12 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we wereldwijd de verwerking en bezorging van webshoporders verzorgen.

Ons MontaWMS systeem wordt al ruim 20 jaar doorontwikkeld bij ons Montapacking Innovation Center. Daarmee hebben we al vele uitdagingen van klanten om kunnen zetten in een passende oplossing. Deze software stellen we nu ook beschikbaar aan externe klanten, zodat zij met de gemakken van ons Warehouse Management Systeem in hun eigen warehouse kunnen werken.

Ontdek meer over MontaWMS

MontaWMS is dé software om efficiënt in uw warehouse te werken!

Eenvoudig koppelen met MontaWMS
MontaWMS heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders als PostNL, DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan MontaWMS door middel van standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en WooCommerce of onze uitgebreide REST API.

Uitgebreide inzichten
De geavanceerde dashboards geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops uitgebreide bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. De retourmodule biedt onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te optimaliseren.

Software en hardware
Naast onze software kunnen wij ook diverse hardware systemen produceren, leveren en onderhouden. In diverse Montapacking vestigingen wordt deze hardware dagelijks gebruikt om het pickproces nog efficiënter te maken. Onze eigen R&D afdeling is continu bezig deze hardware systemen verder te optimaliseren en uit te breiden.

Ontdek alle voordelen van MontaWMS