Heb jij een startende webwinkel? Ontdek MontaConnect!

Montapacking werkt met een zelf ontwikkeld softwareplatform (MontaConnect), een totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. Deze software gebruiken wij voor ruim 1.200 webwinkels vanuit 12 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we wereldwijd de verwerking en bezorging van webshoporders verzorgen.

Ons systeem wordt al ruim 20 jaar doorontwikkeld bij ons Montapacking Innovation Center. Daarmee hebben we al vele uitdagingen van klanten om kunnen zetten in een passende oplossing. Deze software stellen we nu ook beschikbaar aan externe klanten, zodat zij als beginnende webwinkel ook de gemakken van ons MontaConnect systeem kunnen ervaren.

Ontdek meer over MontaConnect

MontaConnect is dé software om efficiënt te werken als beginnende webwinkel!

Gratis aan de slag
De gemakken van MontaConnect zijn gratis te ontdekken, alleen het bedrag per verzendlabel wordt in rekening gebracht. Meer functionaliteiten nodig? Dan is het heel gemakkelijk om het abonnement te upgraden. Upload de voorraad en start direct met verzenden!

Eenvoudig koppelen met MontaConnect
MontaConnect heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders als PostNL, DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan MontaConnect door middel van standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en WooCommerce of onze uitgebreide REST API.

Uitgebreide inzichten
De geavanceerde dashboards geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops uitgebreide bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. De retourmodule biedt onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te optimaliseren.

Ontdek alle voordelen van MontaConnect