Passende oplossing voor starters tot grote webwinkels

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we bij Montapacking onze eigen software in het Montapacking Innovation Center. Inmiddels verzorgen we daarmee de logistiek van meer dan 1.200 webwinkels vanuit 12 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we de verwerking en verzending van webshoporders verzorgen.

Nu stellen we deze software ook beschikbaar aan externe klanten, zodat iedereen de gemakken van onze werkwijze kan ervaren. Of u nu een grote webwinkel heeft met een eigen warehouse of dat u net begint met uw online verkopen: we bieden een systeem aan dat bij u past!

MontaWMS: voor de grote spelers

Heeft u een grote webwinkel met een eigen warehouse? Dan is ons Warehouse Management Systeem (MontaWMS) wat voor u! Hiermee houdt u de verzending van al uw producten in eigen handen, vanuit uw eigen warehouse, terwijl u alle gemakken ervaart van onze software.

Ieder webshopplatform kan gekoppeld worden met MontaWMS en er zijn integraties met marketplaces als Bol.com en Amazon. In uw eigen dashboard krijgt u uitgebreide inzichten in uw orderstromen per klant, magazijn, verdieping of zone. MontaWMS is dé software om efficiënt in uw warehouse te werken!

Ontdek alle voordelen van MontaWMS

MontaConnect: voor wie graag wil doorgroeien

Is uw webwinkel nog niet zo groot en wilt u uw verzendproces efficiënter maken? Dan is MontaConnect de perfecte software voor u! Er zijn integraties voor marketplaces als Bol.com en Amazon en ieder webshopplatform kan gekoppeld worden door standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en WooCommerce of onze uitgebreide REST API.

Binnen MontaConnect vindt u alles wat u nodig hebt om uw klanten goed van dienst te kunnen zijn. Via het bijbehorende portal worden o.a. verzendlabels aangemaakt, retouren geregistreerd, het voorraadbeheer en de backorders bijgehouden en track and trace aangemaakt.

Ontdek meer over MontaConnect