Wegens uitbreiding van ons Servicedesk Team hebben wij binnen onze IT-afdeling in het Montapacking Innovation Center in Gorinchem per direct plaats voor een:

 

Servicedesk Engineer (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.200 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Op onze IT-afdeling wordt alle software voor onze klanten en onze warehouses door ons eigen Development Team ontwikkeld. Montaportal is een totaaloplossing voor e-commerce en logistiek en heeft koppelingen met webshopsystemen zoals Magento, Lightspeed, Shopify en WooCommerce en marketplaces als Bol.com en Amazon. Het netwerk en alle systemen waar deze software op draait wordt door het IT Operations Team dagelijks verbeterd en onderhouden.

De Servicedesk is de spin in het web van de gehele IT-afdeling. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen van collega’s en klanten. Als Servicedesk Engineer maak je onderdeel uit van dit ‘skilled’ team.

 

Wat we zoeken:

 • Iemand die een expert wil worden in de in eigen huis ontwikkelde applicaties en onze systemen voortdurend bewaakt;
 • Een enthousiaste collega die het leuk vindt om hardware installaties en reparaties uit te voeren op onze vestigingen door het hele land;
 • Een klantgerichte en klantvriendelijke probleemoplosser met goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding die alleen genoegen neemt met de beste oplossing en service;
 • Een teamspeler die thuis is in Microsoft Windows 10, Office 365, Teams en Active Directory;
 • Een leergierige collega die stressbestendig is, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, flexibel is, mee wil draaien in de storingsdienst en goed gevoel voor humor heeft.

 

Wat we bieden:

 • Een superleuke baan in een dynamisch en groeiend bedrijf
 • Een informele en gezellige werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan
 • Volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze klanten en Montapacking.
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk.

 

Bekijk dit filmpje om kennis met ons te maken!

 

Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Elard de Raad, telefoonnummer 085-0205800.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier, henriette@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.