Prachtig moment in een Formule 1 wedstrijd als een wagen de pitstop inrijdt. Het hele team staat op scherp, elk detail is voorbereid en iedereen weet nauwkeurig zijn taak. De spanning loopt op terwijl het hele team meekijkt op het scherm hoe de laatste bocht wordt genomen door de coureur.

De wagen rolt de pitstop in en opeens knalt de energie en organisatie er vanaf. Een moment met zo’n dynamiek dat ik er zelf enthousiast van word. Iedereen doet zijn taak en over de automatisering en processen is tot op detail nagedacht, tot in de puntjes doordacht, maar met de flexibiliteit om op onvoorziene zaken in te spelen.

Als ik bij Montapacking door de verschillende warehouses,  waar de e-commerce logistiek wordt gefintuned, heenloop dan voel ik altijd die zelfde atmosfeer. Dan ervaar ik ook de energie en het enthousiasme van echt teamwork. Iedereen is zich ervan bewust dat in deze fase van het proces wedstrijden kunnen worden gewonnen en dat resulteert in een snel, efficiënt en geautomatiseerd proces waarin de taken met passie en volle inzet worden uitgevoerd.

Het is zichtbaar dat medewerkers zich met een enorme passie en flexibiliteit inzetten om een topprestatie te leveren en zo ook de prestatie van webshop te ondersteunen. Welke termen kan je eraan geven; een winnaarsmentaliteit, het genieten van je werk of alles geven voor het resultaat?

Bij Montapacking noemen ze dat Montapassie.