Per direct zoeken we op de vestiging in Gorinchem (Papland) enthousiaste:

 

 

Parttime Logistiek Medewerkers

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en heb je een verantwoordelijke instelling? Bekijk dan onderstaande vacature.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een groot magazijn waar de producten van onze klanten liggen opgeslagen. Gewapend met een scanner verzamel je de artikelen. Vervolgens verpak je de bestellingen en controleer je ze voor verzending.


Wat we zoeken:

 • Een doorzetter die van aanpakken weet en het vanzelfsprekend vindt om topkwaliteit te leveren;
 • Een logistiek topper die, zelfs als de tijdsdruk hoog is, het hoofd koel weet te houden.


Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Leeftijd en opleiding zijn niet van belang. Wel je instelling, teamspirit en enthousiasme;
 • Een zelfstandige werkhouding, tempo, kwaliteit en flexibiliteit;
 • Je werkt op de zaterdagen van 8.00 tot 17.00 uur en werkt door de week ook nog 1 tot 2 avonden.


Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk. Voor individuele of teamprestaties kun je Montacoins verdienen waarmee je leuke cadeaus kan kopen in onze eigen Montashop.


Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Vestigingsmanager Arjen van Drunen, telefoonnummer 0184-208700.

Ben je enthousiast over deze vacature? Mail dan je motivatie met CV, waarin je ook aangeeft hoeveel uur en op welke dagen je beschikbaar bent, naar Marije Bikker (mbikker@montapacking.nl) of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.