Wat is Pakje gemak?

Wij bieden all-in-fulfilment bij Montapacking, dat betekent niet alleen dat we werken met duidelijke vaste prijzen. Het all-in betreft de volledige service en dienstverlening. Alles is mogelijk wat er maar bestaat op het gebied van fulfilment.  Dus naast de normale verzend en bezorgopties, tijdvakleveringen, late cutt-of tijden, same-day-delivery, afhaalmogelijkheden van uw bestelling bieden wij een andere servicegerichte mogelijkheid: Het zogeheten Pakje gemak.

Pakje gemak is een andere manier van verzenden via PostNL. Het pakketje van uw klant wordt in dit geval niet thuis afgeleverd. Uw klant kiest zelfstandig een willekeurige locatie in heel Nederland uit waar deze zijn of haar pakketje wilt afhalen. Een prachtige tool om klanten maatwerk te bieden in hun wensen. Niet iedereen kan immer op elk moment thuis zijn. Dat klinkt ideaal, dat is ideaal!

Dat kan bijvoorbeeld de supermarkt zijn waar uw klant dagelijks komt of de Kiosk waar uw klant toch elke dag al langs rijdt. Ook het tijdstip is dan naar keuze en behoefte van de klant van de webshop. Wij helpen u met het implementeren van een tool waarmee uw klanten tijdens het afrekenen heel gemakkelijk de gewenste locatie kiezen.

Dat is Pakje Gemak!

Hoe zit het dan met die locaties?

Er zijn nu al meer dan 2500 locaties door heel Nederland. Om een beeld te geven van de mogelijke locaties, hier een aantal voorbeelden:
– Supermarkt
– Boekenwinkel
– Tabakswinkel

Het mooi is dat deze winkels niet alleen in grote steden zijn te vinden, maar juist ook in de kleinere dorpen en plaatsen

Voordelen voor de klanten van uw webshop:

– De Pakje Gemak afhaallocaties hebben ruime openingstijden, dat is lekker flexibel
– Geen extra kosten voor deze verzendmogelijkheid
– Met 2500 locaties is er altijd één bij uw klant in de buurt
– Uw klant hoeft niet thuis te blijven om op een pakket te wachten
– Uw klant bepaalt zelf waar en wanneer de bestelling wordt opgehaald

 

Pakje gemak is een ideale oplossing voor veel consumenten! Een webshop moet dit zeker als verzendoptie aan kunnen bieden!

Pakje Gemak

Pakje Gemak, zelf je pakketje afhalen als het je goed uitkomt!

Pakje gemak

Pakje gemak afleveroptie