Over Montapacking

Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Alle orders die voor middernacht bij Montapacking binnenkomen in Nederland, België en Duitsland worden de volgende dag alweer vroeg geleverd. Daarnaast bieden we Same Day Delivery aan in heel Nederland. Dit houdt in: ‘voor 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd’. 

Wij zijn enthousiast  Wij gaan voor excellentie

Snelst groeiend e-commerce bedrijf

Montapacking bestaat sinds 1999 en is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland met maar liefst 60% groei in 2017 en 50% groei in 2018. Montapacking is sterk technologiegedreven en we werken vanuit een aantal belangrijke kernwaarden en basisvormen naar onze klanten toe:

  • Persoonlijke houding en enthousiasme;
  • Wij denken niet primair aan onze eigen bedrijfsvoering. Klanten zeggen: “Montapacking is aardig”. Als uw klant tevreden is, bent u dat ook en zijn wij dat ook;
  • Oprechte interesse in u als klant, in uw product en organisatie;
  • Hulp bij (logistieke) uitdagingen;
  • U krijgt een eigen aanspreekpunt/-persoon.

Montapacking staat bekend om haar klantvriendelijke, sociale en persoonlijke houding naar u als klant. We zijn een familiebedrijf dat uit de klauwen gegroeid is en inmiddels meer dan 500 medewerkers telt. We leveren hoge kwaliteit op het gebied van packaging en fulfilment. We beschikken over moderne gebouwen en systemen die uiteraard voldoen aan alle gebruikelijke normen. Daarnaast voeren we een personeelsbeleid dat gericht is op een langetermijnrelatie. Dat resulteert in goed opgeleide, enthousiaste, betrokken en klantgerichte medewerkers.