Goederenontvangst

Accurate en snelle verwerking

Bij Montapacking ligt de lat op het gebied van goederenontvangst heel hoog. De goederen die binnenkomen worden uitermate zorgvuldig gecontroleerd, omdat we weten wat de negatieve effecten zijn van een foutieve ontvangstcontrole. Tegelijkertijd is de ontvangstcontrole-afdeling gefocust op een snelle verwerking.

Onze target & controle op beschadigingen

Onze target is dat ontvangen goederen binnen twee uur gecontroleerd zijn, op locatie gezet en ingeboekt. Via monitoring wordt dit in het warehouse constant bewaakt. Door deze werkwijze zorgen wij ervoor, dat uw product zo spoedig mogelijk voor verkoop beschikbaar is. Nadat het ontvangstproces is afgerond wordt de originele pakbon ingescand en automatisch naar u gemaild. Van iedere partij die ontvangen wordt maken wij een foto. Deze foto is via het online portal te raadplegen.

Automatische uitlevering van backorders

Na iedere goederenontvangst kijkt ons Warehouse Management Systeem of er nog orders openstaan (backorders) met dit artikel. Zijn er nog backorders waarin dit artikel voorkomt dan worden deze automatisch geactiveerd voor uitlevering.

goederenontvangst

Goederenontvangst

montapacking-opslag

Opslag

montapacking-voorraadbeheer

Voorraadbeheer

montapacking-it-koppeling

IT-koppeling

montapacking-orderverwerking

Orderverwerking

montapacking-inpakken

Inpakken

montapacking-verzenden

Verzenden

montapacking-rapportage

Rapportage

montapacking-retour

Retour-logistiek

montapacking-customer-service

Customer-service