Vóór 12 uur Oranje outfit besteld, zelfde avond nog in huis

Woensdag 27 april is het Koningsdag. Voor ouders die de oranje outfit van hun kind nog compleet willen maken, heeft Vip-kidz,een webshop gespecialiseerd in kinderkleding, op 26 april een speciale actie: Vóór 12:00 uur je Oranje outfit besteld, dezelfde avond nog in huis. Same Day Delivery van Montapacking maakt dit mogelijk.

Annemieke Wemmers van Vip-kidz: “Ieder jaar verzinnen we rond Koningsdag speciale acties. Wij zien altijd een trend in de bestellingen, de “Oranje” items gaan dan een stuk sneller. Dit jaar hebben we diverse leuke en stoere Oranje outfits voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot 12 jaar samengesteld.” Maar, dat is niet het enige, vervolgt Wemmers: “Op de zaterdag voor Koningsdag is er heel veel te beleven voor de kids in onze experience store in Bleskensgraaf. Onze visagist tovert de dames en heren om tot echte koningen en koninginnen. De dames krijgen de nageltjes prachtig oranje gelakt en onze kapster maakt hun oranje ‘look’ helemaal af met een Maxima- of Willemcoupe. En natuurlijk krijgen de kinderen een gratis staatsieportret mee naar huis.”

Vóór 12 uur je Oranje outfit besteld, zelfde avond nog in huis
Om alle ouders de mogelijkheid te geven die leuke Oranje outfit nog te bestellen, zelfs op het laatste moment, heeft Vip-Kidz aanstaande dinsdag een actie met Same Day Delivery. Als je voor 12.00 uur ‘s middags je bestelling plaatst, heb je die leuke Oranje outfit voor je zoon of dochter nog dezelfde avond in huis. “Wij hebben een aparte pagina gemaakt in onze shop met “Koningsdag-outfit”. Daarmee bieden we ouders en hun kinderen inspiratie om lekker zelf te combineren.
Reken maar dat er een coole outfit tussen zit.”

‘De hele buurt mobiliseren’
Vip Kidz maakt voor Same Day Delivery gebruik van de diensten van fulfilmentbedrijf Montapacking, het eerste en enige bedrijf in Nederland dat deze snelle levering voor MKB ondernemers in de e-commerce mogelijk maakt . Wemmers: “In het verleden voerde ik het fulfilment volledig in eigen beheer; hierdoor kwam ik vaak in een spagaat. Aan de ene kant wil je als webshopondernemer natuurlijk maximaal profiteren van Koningsdag, aan de andere kant wist ik ook, dat ik dan de komende dagen de halve buurt moest mobiliseren om de orders er ook daadwerkelijk goed en op tijd uit te krijgen. Levertijden zijn namelijk heilig bij Vip-Kidz, daar sta ik ook echt voor. Dit dilemma is nu verleden tijd. Ik geef met mijn shop nu maximaal vol gas op de acties omdat ik weet dat de werkelijke logistiek gewoon goed geregeld is. En daar krijg ik iedere dag weer een enorme kick van.”