Binnen Montapacking zoeken wij een allround en enthousiaste

 

 

(Monta)Platform Manager (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Montapacking werkt met een door onszelf ontwikkeld softwareplatform (Montaplatform) en totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. Het geeft onze klanten  inzicht in de e-fulfilment werkzaamheden die wij voor hen verrichten of zij zelf uitvoeren. Montaportal heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders zoals PostNL, DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan Montaportal door middel van  standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce of onze uitgebreide REST API. Fancy dashboards geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops geavanceerde bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. Modules als de RMA bieden onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te stroomlijnen.

Sinds enige tijd  biedt Montapacking de mogelijkheid aan klanten om gebruik te kunnen maken van het Montaplatform zodat deze klanten met een eigen magazijn ook de innovatieve software van Montapacking op licentiebasis kunnen inzetten om zo eigen hun warehouse(s) optimaal te kunnen managen.

Vanwege de groei van deze service zijn wij op zoek naar een fulltime (Monta)Platform Manager die verantwoordelijk is voor de opzet en uitbouw van deze nieuwe business unit.

Voel jij je thuis binnen een dynamisch organisatie, ben jij servicegericht en kan jij de rol van verbinder tussen onze klanten, Sales en IT vervullen? Bekijk dan onderstaande vacature.

 

Wat we zoeken:

 • In deze startup-rol begin je voor 80% van je tijd met de verkoop en implementatie van onze Software. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het directe klantcontact;
 • Zodra de eerste groeifase is gerealiseerd zal je team worden uitgebreid en komen er meer managerial taken bij;
 • Een servicegerichte, analytisch sterke en daadkrachtige Manager met innovatieve inzichten die de digitale en commerciële ambities rondom het Montaplatform realiseert;
 • Een kandidaat die de digitale vraagstukken van onze klanten weet om te zetten in concrete oplossingen en resultaten;
 • Een enthousiaste professional die contacten met nieuwe en bestaande klanten onderhoudt
 • Een Manager die in staat is dit project vanaf de bodem op te pakken en dus ook bereid is om “met zijn/haar voeten in de modder te staan”.

 

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Je hebt HBO/WO opleiding op het gebied van Bedrijfskunde/ Informatica/ Informatiemanagement en Strategie;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring met Sales, IT en leidinggevende activiteiten binnen een moderne professionele data driven organisatie;
 • Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld zodat je de vertaalslag kan maken van wensen en behoeften naar strategie en creatieve inpassing van deze behoeften binnen onze SaaS software;
 • Je bent een prettige en stevige gesprekspartner die goed kan omgaan met meerdere stakeholders met verschillende belangen en prioriteiten.

 

Wat we bieden:

 • Een afwisselende en betekenisvolle job vanuit onze locatie in Gorinchem;
 • Een job waarin vooral veel ruimte is om te ondernemen;
 • Een informele werksfeer met veel werkplezier in een dynamische organisatie met een no-nonsense mentaliteit;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Mogelijkheden om mee te groeien met een snelgroeiend bedrijf met grote ambities;
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy en een voor jou premievrije pensioenregeling!

 

Wat nu?:
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier (henriette@montapacking.nl) of reageer door onderstaand formulier in te vullen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edwin van der Ham via edwin@montapacking.nl of via 06-54263045.

Voor meer informatie over Montapacking: bekijk onze social media kanalen!

 

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.