MOLENAARSGRAAF – Montapacking Fulfilment is door het Koninklijk Huis bekroond tot E-Hofleverancier. Directeur Edwin van der Ham ontving vanmorgen dit nieuwe predicaat uit handen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Het fulfilmentbedrijf mag zichzelf als een van de eerste bedrijven in Nederland officieel E-Hofleverancier noemen. Het predicaat moet zichtbaar maken dat het Koninklijk Huis de nieuwe, digitale economie omarmt.

ZKH Willem-Alexander en HKH Máxima komen aan bij Montapacking in Molenaarsgraaf.

“Natuurlijk ben ik geweldig trots op ons hele team die zich dag en nacht inzet voor Montapacking. Ook wil ik al onze klanten bedanken waarvoor wij de volledige fulfilment verzorgen.” aldus Van der Ham.

Andere E-Hofleveranciers
Het Koninklijk paar zal vandaag en morgen nog door Nederland reizen om andere bedrijven te bekronen als E-Hofleverancier. Het is nog niet bekend om welke bedrijven het gaat. E-Hofleveranciers mogen met trots het Koninklijk Wapen en de titel voeren: ‘Bij Koninklijke Beschikking E-Hofleverancier’.

Nieuw predicaat
Het nieuwe predicaat is door het Koninklijk Huis in het leven geroepen om in deze moderne tijd ook nieuwe start-ups en snelgroeiende bedrijven te erkennen in hun kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Oorspronkelijke hofleveranciers zijn bedrijven van ten minste honderd jaar oud, een vereiste die in deze tijd niet actueel meer is. “In de markt waarin Montapacking zich beweegt, denken we niet meer in jaren, laat staan in eeuwen. In onze markt denken wij bijna in lichtjaren.” aldus een lachende Van der Ham.
Het predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor snelgroeiende Nederlandse bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren.