Wegens uitbreiding hebben wij op de vestiging in Enschede plaats voor enthousiaste:

 

 

 

Logistieke BBL stagiaires

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.200 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en heb je al een verantwoordelijke instelling? Bekijk dan onderstaande stageplaats.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een groot magazijn waar de producten van onze klanten liggen opgeslagen. Gewapend met een scanner verzamel je de artikelen. Vervolgens verpak je de bestellingen en controleer je ze voor verzending. Naast deze superleuke en leerzame werkzaamheden krijg je natuurlijk ook de tijd en ruimte/begeleiding om te werken aan je praktijkopdrachten.

Wat we zoeken:

 • Een enthousiaste en leergierige leerling die een mbo opleiding volgt of wil gaan volgen in de logistiek;
 • Een doorzetter die van aanpakken weet en het al vanzelfsprekend vindt om topkwaliteit te leveren;
 • Een (toekomstige) logistiek topper die, zelfs als de tijdsdruk hoog is, het hoofd koel weet te houden.

 

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Leeftijd is niet van belang. Wel je instelling, teamspirit en enthousiasme;
 • Een zelfstandige werkhouding, tempo, kwaliteit en flexibiliteit.

 

Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goede financiële vergoeding met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk. Voor individuele of teamprestaties kun je Montacoins verdienen waarmee je leuke cadeaus kan kopen in onze eigen Montashop.

 

Wat nu?:
Ben je enthousiast over deze vacature? Mail dan je motivatie met CV en voorkeur voor een locatie naar Marije Bikker (mbikker@montapacking.nl), of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

Voor meer informatie over Montapacking: bekijk onze social media kanalen!

 

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.