Voor onze vestiging in Waspik zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en collegiale:

 

 

 

Logistiek Coördinator (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.200 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving, heb je een verantwoordelijke instelling én zet jij de samenwerking binnen het team op ‘nummer 1’? Bekijk dan onderstaande vacature.

 

Wat ga je doen?
Als Logistiek Coördinator kom je te werken in een groot magazijn waar we de voorraad beheren van onze klanten (webshops) en ook hun orders versturen. Als Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten op onze logistieke afdeling en de planning, jij zorgt ervoor dat iedere dag alle ingekomen orders worden verzonden!
Je draagt zorg voor een goed verloop van onze logistieke werkzaamheden door middel van het optimaliseren van ons logistieke proces en het coachen/leidinggeven aan het team van medewerkers inclusief de verwerking van de uren.
Verder spring je in bij het reguliere werk wat bestaat uit het verwerken van de inkomende goederen en uitgaande orders en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van het verpakkingsmateriaal.
Jij bent verantwoordelijk voor de netheid en orde in het magazijn. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager. Je werkt in dagdienst maar bent ’s-avonds bereikbaar voor eventuele escalaties.


Wat we zoeken:

 • Een enthousiaste natuurlijk leider die verantwoordelijk is voor het correct en tijdig verwerken van alle aangeleverde goederen, het paperless orderpicken, het verpakken en controleren van de webshoporders door een team van logistieke medewerkers in 2-ploegendienst;
 • Een Coördinator die het als een uitdaging ziet om de dagelijkse werkzaamheden te coördineren en te verdelen, toeziet op de voortgang en uitvoeringskwaliteit en het beste uit zijn/haar team haalt;
 • Een enthousiaste teamplayer die als Coördinator ook zelf met regelmaat de handen uit de mouwen steekt;
 • Een logistieke topper die zelfs als de tijdsdruk hoog is, het hoofd koel weet te houden.

 

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Je hebt een MBO+-opleidingsniveau/denkniveau en beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een logistieke omgeving;
 • Je bent een enthousiaste teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een probleemoplossend vermogen;
 • Jouw instelling is analytisch, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je bent een logistieke topper met een hands-on mentaliteit die proactief aan de slag gaat en stressbestendig is;
 • Je bent een echte inspirator die het beste uit mensen kan halen door ze te motiveren, ontwikkelen, stimuleren en op te leiden.

 

Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan;
 • Een fijne informele familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze klanten en Montapacking;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy en een voor jou premievrije pensioensregeling.


Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Vestigingsmanager Kees van Noorloos, telefoonnummer: 0416-684800.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Marije Bikker, mbikker@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving- en selectiebureaus.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.