Wegens uitbreiding van ons ICT-team hebben wij binnen onze IT-afdeling in het Montapacking Innovation Center in Gorinchem per direct plaats voor een:

 

 

IT-Engineer (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Op onze IT-afdeling wordt alle software voor onze klanten en onze warehouses door ons eigen Development Team ontwikkeld. Montaportal is een totaaloplossing voor e-commerce en logistiek en heeft koppelingen met webshopsystemen zoals Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce en marketplaces als Bol.com en Amazon. De Servicedesk ondersteunt onze klanten en collega’s dagelijks bij IT-gerelateerde vragen.

Het netwerk en alle systemen waar deze software op draait wordt door het IT-team dagelijks verbeterd en onderhouden. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook op locatie bij onze vestigingen/warehouses in het hele land.

Wie zoeken we:

 • Een collega met humor voor wie Microsoft Windows Server, SQL Server, Office365, Azure en VMWare weinig geheimen kent;
 • Kennis en ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuren (Cisco / Sophos / Ruckus) en storage systemen (Dell);
 • Iemand die blij en enthousiast wordt van het op afstand en op locatie installeren en beheren van onze infrastructuur en werkplekken;
 • Een klantgerichte probleemoplosser die thuis is in serverbeheer en security;
 • Een teamspeler die creatief is en in staat is de eindgebruikers op IT-gebied effectief en servicegericht te ondersteunen.

 

Wat we bieden:

 • Een superleuke baan in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Een informele en gezellige werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze klanten en Montapacking;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk.

 

Bekijk dit filmpje om kennis te maken met onze IT-afdeling:

 

Wat nu?:

Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Wouter Stolk, telefoonnummer 06-30096828
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier, henriette@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

Voor meer informatie over Montapacking: bekijk onze social media kanalen!

 

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.