Binnen onze IT-afdeling in het Montapacking Innovation Center in Gorinchem hebben wij per direct plaats voor een:

 

 

IT Engineer / Systeembeheerder

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.200 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Op onze IT-afdeling wordt alle software voor onze klanten en onze warehouses door ons eigen Development team ontwikkeld. De Servicedesk ondersteunt onze klanten en collega’s dagelijks bij IT-gerelateerde vragen.

Het netwerk en alle systemen waar deze software op draait wordt door IT Operations dagelijks verbeterd en onderhouden. Dit team van 6 specialisten werkt vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook op locatie bij onze vestigingen/warehouses in het hele land. De omgeving bestaat uit 90 servers en 500 werkplekken.


Wie zoeken we:

 • Een technisch specialist die als onderdeel van het IT Operations team mee werkt aan het dagelijks beheer en de implementatie van servers en netwerksystemen;
 • Een teamspeler die creatief is en in staat is de eindgebruikers op IT-gebied effectief en servicegericht te ondersteunen;
 • Een leuke collega met humor die thuis is in cyber security en ervoor zorgt dat al onze systemen op een veilige en stabiele manier altijd bereikbaar zijn;
 • Aantoonbare ervaring met Microsoft Windows Server, SQL Server, Office365, Azure en VMWare;
 • Kennis van storage systemen (Dell) is een pré.

 

Wat we bieden:

 • Een superleuke baan in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Een informele en gezellige werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze klanten en Montapacking;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk.

 

Bekijk dit filmpje om kennis met ons te maken!Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Elard de Raad, telefoonnummer: 085-0205800.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier, henriette@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving- en selectiebureaus.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.