Dit weekend is het drukste weekend van het hele jaar op het gebied van online verkopen door webshops. De afgelopen jaren werden er in dit weekend record na record gebroken. De verwachting is dat ook dit jaar een record gebroken zal worden.

In ieder geval zal er een nieuw record worden gebroken op de vier vestigingen van Montapacking. Dit is te danken aan de enorme groeispurt in het afgelopen jaar en de stijgende omzetten van de webshops die bij Montapacking hun fulfilment onderbrengen.

In de voorgaande jaren werd dit probleem gelukkig opgelost door Sinterklaas. Hij liet zijn Pieten in grote getalen meehelpen om de cadeaus in te pakken, te verzenden en te bezorgen. Dit jaar echter zijn door de grote onrust rondom de kleur van trouwe Piet een hoop Pieten afgehaakt.

De Pieten bevinden zich in een diepe identiteitscrisis en zijn daardoor nauwelijks meer in staat te werken. Alhoewel ze kleur moeten bekennen, weten de meeste nog niet of ze nu witte, stroopwafel of regenboog Pieten zullen worden.

Bij Montapacking maken we ons geen zorgen meer. Onze eigen Montapieten staan er klaar voor om dit weekend de drukte af te handelen en te zorgen dat de zakken klaarstaan en de schoenen worden gevuld.

Zie onderstaand nieuwsbericht uit het Sinterklaasjournaal.