Alhoewel er heel veel voordelen zijn te bedenken over all-in-fulfilment hebben we de vier belangrijkste kort samengevat. De all-in-fulfilment filosofie van Montapacking gaat namelijk veel verder dan vaste prijzen. Het betreft het complete plaatje van de mogelijkheden rondom de afhandeling van webshop logistiek.

1. Transparant

Uiteraard de vaste prijzen voor ieder onderdeel van uw fulfilmentbehoefte. U weet precies wat elk onderdeel kost en kan zo heel overwogen en efficiënt uw prijsstelling en marketing van uw webshop aanpassen naar uw behoefte. U kunt snel afwegen of de kosten van bepaalde aanpassingen in cut-off tijden of tijdvakleveringen voor u rendement opleveren. Eigenlijk is het heel simpel.
All in fulfilment

2. Snelheid

Het tweede voordeel van de all-in-fulfilment filosofie van Montapacking is de snelheid waarmee wij werken. Naast de snelheid en betrouwbaarheid in het uitvoeren van onze fulfilmentwerkzaamheden kunnen wij altijd binnen 1 week de IT- integratie met uw webshop verzorgen. Hiervoor beschikken wij over eigen IT- afdeling die alle software op maat maakt. Onze IT-afdeling neemt daarbij uw zorg uit handen met ook hier transparante kosten.
Plugins

3. Betrouwbaarheid

Met een orderpickperformance van 99.98% is onze betrouwbaarheid zeer hoog. Deze betrouwbaarheid is ook in de samenwerking met de webshops terug te zien. Samen werken we aan hetzelfde doel, namelijk de consument die zijn aankoop doet bij een webshop en daarna minimaal een perfecte service verwacht.
Bij Montapacking houden we niet van wurgcontracten

4. De regie bij de klant!

All-in-fulfilment legt de regie bij de consument. De webshop eigenaar kan bij ons eenvoudig kiezen welke verzendmogelijkheden hij biedt aan de consument. Met onze uitgebreide opties in onder andere de verzenders, afhaallocaties, tijdvakleveringen en cut-off tijden krijgt de consument de regie in handen. Tot 23.45u kan de consument bestellen en heeft hij het pakket de volgende werkdag in huis, maar hij kan uiteraard ook kiezen voor een andere leverdatum of bezorgadres om zijn pakket te ontvangen.
Geef de consument de regie in afleveropties

Een winnende webshop, is de webshop die haar klanten de regie biedt!