Wegens uitbreiding zijn wij in Molenaarsgraaf per direct op zoek naar een allround en enthousiaste:

 

 

Customer Services Medewerker (fulltime)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Montapacking werkt met een door onszelf ontwikkeld softwareplatform (Montaplatform) en totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. Het geeft onze klanten inzicht in de e-fulfilment werkzaamheden die wij voor hen verrichten of zij zelf uitvoeren. Montaportal heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders zoals PostNL, DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan Montaportal door middel van standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce of onze uitgebreide REST API. Fancy dashboards geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops geavanceerde bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. Modules als de RMA bieden onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te stroomlijnen.

Sinds enige tijd biedt Montapacking de mogelijkheid aan klanten om gebruik te kunnen maken van het Montaplatform zodat deze klanten met een eigen magazijn ook de innovatieve software van Montapacking op licentiebasis kunnen inzetten om zo hun eigen warehouse(s) optimaal te kunnen managen.

Vanwege de groei van deze service zijn wij op zoek naar een fulltime Customer Services Medewerker. Voel jij je thuis binnen een dynamische organisatie, heb jij een servicegerichte instelling en zet jij onze klanten op nummer 1? Bekijk dan onderstaande vacature.


Wat we zoeken:

 • Een klant- en servicegerichte collega die onze klanten zowel telefonisch als per mail uitstekend te woord staat en adviseert;
 • Een stressbestendige doorzetter die weet van aanpakken en pro-actief is als het gaat om de het adviseren van onze klanten;
 • Een gedreven teamplayer die het als een uitdaging ziet om administratieve werkzaamheden secuur uit te voeren.

 

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO-opleiding in een commerciële richting;
 • Je beschikt over een commercieel inzicht en hebt affiniteit met IT;
 • Met je communicatieve en sociale vaardigheden ben je in staat contacten te onderhouden met personen op diverse niveaus;
 • Je hebt gevoel voor humor, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent zelfstandig en collegiaal;
 • Je bent gewend te werken met het Office pakket;
 • Je hebt financieel inzicht;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat we bieden:

 • Een leuke job voor 40 uren per week in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren vanuit onze locatie in Molenaarsgraaf;
 • Een uitdagende binnendienst functie in een B2B werkomgeving waarbij eigen inbreng tot verbetering zeer gewaardeerd wordt;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk.

 

Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Klaas Verrips, telefoonnummer 06 – 82 71 47 10.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar?
Mail dan je motivatie met CV naar Marije Bikker, mbikker@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.