Bezorgopties voor de klanten van uw webshop!

Ons uitgangspunt is om u als webshophouder alle diverse mogelijkheden te bieden die er maar beschikbaar zijn.
Zodat u daarmee uw klant zelf de regie kan geven over waar en wanneer zijn/haar bestelling bezorgd wordt

Het aanbieden van verschillende oplossingen rondom bezorging van online bestellingen draagt direct bij aan het verhogen van de conversie van uw webshop.

Onze bezorgopties:

Onderstaand een greep uit de meest gebruikte bezorgopties. Hierbij willen we graag aanmerken dat alles mogelijk is bij Montapacking. Onze all-in-fulfilment formule voorziet in flexibel bezorgopties en een maximaal late cut-off tijd.

De volgende dag bezorgd
Next day delivery, en dat bij bestelling tot 00:00. Uw klant krijgt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Dag- en tijdkeuze
Het is een optie die erg gewaardeerd wordt. Gewoon de klant laten kiezen in wel tijdvak en welke dag ze hun bestelling bezorgd willen hebben.

Bezorging in de avond
Toch ideaal, overdag zijn veel mensen aan het werk, dan zorgen wij ervoor dat uw klant de bestelling ’s avonds bezorgd krijgt.

De bestelling ophalen op een locatie in de buurt
Wist u dat er meer dan 2000 afhaallocaties zijn door geheel Nederland. Onder andere bij winkels zoals de Bruna, Jumbo en Primera.

Ophalen bij een Pakketautomaat
Op de grotere NS stations en andere strategische locaties door heel Nederland vindt u het Pakketautomaat. Deze automaat kan retouren afwerken. Uw klant bepaald zo helemaal zelf wanneer hij zijn bestelling ophaalt

Zondagbezorging
Uiteraard vinden veel klanten het prettig als de bestelling op zondag wordt bezorgd. En uiteraard is dat ook mogelijk. Uw klant staat immers centraal.

Maandagbezorging
De bezorgoptie ‘Maandagbezorging’ betekend dat de klant de in het weekend bestelde producten al op maandag kan ontvangen.
Hiermee speelt u in op de wens van online kopers: een snellere bezorging na bestelling in het weekend.

Same Day Delivery
Dezelfde dag nog bezorgd? Het kan gewoon bij Montapacking! Lees hier alles over same day delivery!