Wegens uitbreiding zijn wij op onze vestiging in Gorinchem/Molenaarsgraaf per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

 

Algemeen Logistiek Medewerker

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en heb je een verantwoordelijke instelling? Bekijk dan onderstaande vacature.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een groot magazijn waar de producten van onze klanten liggen opgeslagen. Gewapend met een scanner verzamel je de artikelen. Vervolgens verpak je de bestellingen en controleer je ze voor verzending.


Wat we zoeken:

 • Een doorzetter die van aanpakken weet en het vanzelfsprekend vindt om topkwaliteit te leveren;
 • Een logistiek topper die, zelfs als de tijdsdruk hoog is, het hoofd koel weet te houden.


Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Leeftijd en opleiding zijn niet van belang. Wel je instelling, teamspirit en enthousiasme;
 • Een zelfstandige werkhouding, tempo, kwaliteit en flexibiliteit;
 • Je draait je handen niet om voor ploegendiensten: de ene week werk je van 06.30 tot 15.30/16.00 uur en de andere week van 15.30 tot 00.30/01.00 uur van maandag tot en met vrijdag.


Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk. Voor individuele of teamprestaties kun je Montacoins verdienen waarmee je leuke cadeaus kan kopen in onze eigen Montashop.


Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Vestigingsmanager Wilko Kortleve, telefoonnummer 0184-208700.

Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Marije Bikker (mbikker@montapacking.nl) of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Gelukkig hebben veel mensen al gehoord dat wij een mooi en fijn bedrijf zijn om bij te werken. Hierdoor krijgen wij voldoende sollicitanten op onze vacatures en is het niet nodig om gebruik te maken van werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende keuze hebben dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.