Op onze locatie in Waspik zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste:

 

 

Algemeen Logistiek Medewerker (32-40 uur)

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke omgeving en heb je een verantwoordelijke instelling? Bekijk dan onderstaande vacature.

 

Wat ga je doen?
Als Algemeen Logistiek Medewerker kom je te werken in een groot magazijn waar we de voorraad beheren van onze klanten (webshops) en ook hun orders versturen. Je verwerkt de binnenkomende goederen en zorgt dat deze correct op voorraad worden gelegd. Daarnaast ben je actief bij het verzenden van de orders. Gewapend met een scanner verzamel je de artikelen, voer je een laatste controle uit en pak je de orders in voor verzending.


Wat we zoeken:

 • Een doorzetter die van aanpakken weet en het vanzelfsprekend vindt om topkwaliteit te leveren;
 • Een logistiek topper die, zelfs als de tijdsdruk hoog is, het hoofd koel weet te houden;
 • Een teamplayer, we werken bij Montapacking altijd intensief samen!

Verder vinden we dit ook belangrijk:

 • Leeftijd en opleiding zijn niet van belang. Wel je instelling, teamspirit en enthousiasme;
 • Een zelfstandige werkhouding, het juiste werktempo, flexibiliteit en het streven naar kwaliteit;
 • Je werkt van maandag t/m vrijdag (incidenteel op zaterdag) en draait je handen niet om voor ploegendiensten: de ene week werk je van 07.00 tot 16.00 uur en de andere week van 16.00 tot 01.00 uur.

 

Wat we bieden:

 • Een leuke job in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij wij het belangrijk vinden dat jij in staat bent jouw werk met plezier uit te voeren;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan;
 • Een supergezellige familiesfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk. Voor individuele- of teamprestaties kun je Montacoins verdienen waarmee je leuke cadeaus kan kopen in onze eigen Montashop.

Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Vestigingsmanager Kees van Noorloos, telefoonnummer 06-33891607.
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Mail dan je motivatie met CV naar Marije Bikker, mbikker@montapacking.nl, of reageer door onderstaand formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over Montapacking; bekijk onze social media kanalen!

We zijn iedere dag weer blij met al onze mensen waarmee we met veel werkplezier ons werk verzetten. Dat plezier in het werk blijkt zo aanstekelijk te werken dat wij gelukkig voldoende sollicitaties ontvangen op onze vacatures. Daarom maken we geen gebruik van externe werving-en selectiebureaus.

Ook voor sollicitanten geldt dat we voldoende aanbod krijgen dus wanneer je niet de juiste opleiding en/of werkervaring hebt dan vragen we je vriendelijk om niet te reageren.

 

Solliciteer direct:

 • De ene week werk je van 07.00 tot 16.00 uur en de andere week van 16.00 tot 01.00 uur van maandag tot en met vrijdag.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tif.
 • In Word of pdf.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.