Afleveropties, welke mogelijkheden biedt fulfilment?

Het allerbeste en meeste succesvolle scenario in e-fulfilment is dat de webshop consument de regie over afleveropties in handen krijgt. De totale regie bij de eindconsument met betrekking tot de afhandeling en levering van het door hun aangeschafte product. Daarom is het belangrijk dat fulfilmentbedrijven deze flexibiliteit en mogelijkheden beschikbaar stellen voor de webshophouders. Alle mogelijke afleveropties moeten worden aangeboden.

We kunnen urenlang gaan nadenken en discussiëren over de resultaten van onderzoeken naar de voorkeuren van consumenten. Is het een late cut-off tijd of juist een tijdvaklevering die bepaalt of een klant koopt? Next-day delivery of juist leveren in het weekend? Maakt de keuze van de vervoerder hierbij nog een verschil? Allemaal nuttige vragen, maar het beste antwoord op deze vragen is… geef een klant alle mogelijkheden zodat deze zelf de regie in handen heeft!

De IT-infrastructuur van een fulfilmentbedrijf is hierbij van doorslaggevend belang. De kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan bepaalt uiteindelijk of de consument echt de regie in handen heeft. De koppeling tussen de ordersystemen van het fulfilment bedrijf en de terugkoppeling naar de online systemen van de webshop moeten optimaal zijn.

Afleveropties, deze mogelijkheden biedt Montapacking?

Montapacking biedt een breed pallet aan diverse afleveropties. Eigenlijk hebben we alle mogelijkheden die er maar te bedenken zijn. Tijdvaklevering, Pakketautomaat alle opties zijn beschikbaar. U kunt het beste alle mogelijkheden bekijken door de informatie van ons all-in-fullfilment pakket te lezen. Afleveropties bepalen voor ene groot deel het succes van uw webshop en de kracht van uw concurrentiepositie. Brede keuzes aan afleveropties verhogen de conversie van uw webshop.

Afleveropties

Montapacking levert een meetbare bijdrage aan de marktpositie van haar klanten op logistiek gebied, door het leveren van de hoogste vorm van service en kwaliteit voor haar diensten. Alles wat Montapacking aan haar klanten aanbiedt moet voor zowel de klant als voor Montapacking een toegevoegde waarde hebben. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zowel u als uw klanten of leveranciers graag zaken willen doen met Montapacking en dat de medewerkers trots zijn om voor Montapacking te mogen werken.

All-in fulfilment vanaf €2,95

Dit is hét moment om over te stappen van jouw huidige fulfilmentpartner naar Montapacking. Door onze schaalgrootte en uitgekiende IT-systemen, kunnen we uiterst scherp de totale fulfilment van jouw webwinkel aanbieden.

All-in fulfilment met een performance garantie van 99,98% kan al vanaf €2,95 inclusief Track & Trace, GRATIS IT-koppeling met Bol.com en Amazon en GRATIS RMA-portal!

Let op, deze actie is tijdelijk en geldt vanaf 500 orders per maand.

  • Gratis IT-koppeling Bol.com en Amazon;
  • Gratis aansluiting op ons montaportal;
  • Performance garantie van 99,98%;
  • Binnen één week live.

All-in fulfilment vanaf €2,95? Het kan echt! Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.