Webwinkel logistiek, wat is dat eigenlijk?

Webwinkel logistiek betekent eenvoudigweg het afhandelen van orders uit Webwinkels. Orders die via Webwinkels of eventuele andere kanalen in het warehouse management systeem (WMS) worden geplaatst.

Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound dat betekent het ontvangen van de goederen. De worden geregistreeerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de Webwinkelartikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een Webwinkel. De orders worden verpakt, voorzien van adresetiket en een pakbon.

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een Webwinkel tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat Webwinkel logistiek vaak nog een stap verder tot aan de retourenverwerking. De afhandeling van eventuele retouren wordt een steeds crucialer onderdeel van Webwinkel logistiek.

 

Webwinkel logistiek, wat is het niet?

Webwinkel logistiek heeft niets te maken met de marketing of sales van een Webwinkel. Het perfect afhandelen van orders is iets geheel anders dan het bouwen van een Webwinkel of het succesvol in de markt zetten van producten. Een Webwinkel logistiekbedrijf specialiseert en focust zich volledig op de afhandeling van e-Webwinkel logistiek orders voor Webwinkels.

 

Webwinkel logistiek 2.0

Webwinkel logistiek 2.0 gaat verder dan logistiek. Het is veel meer dan het plakken van een sticker op een doosje. Een dynamisch logistiekbedrijf maakt het verschil met toegevoegde waarde zoals het aanbieden van verschillende afleveropties en het analyseren van het aankoopgedrag van de Webwinkelconsument.

Onze inzet voor uw perfecte logistiek, dát is de kern van onze toegevoegde waarde.

Webwinkel logistiek is onze passie. Het succes van onze klanten is mede afhankelijk van perfecte Webwinkellogistiek. Snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn doorslaggevend. Daar zijn we ons sterk van bewust en daarom investeren we al onze passie, kennis en ervaring in een geweldige dienstverlening.

Dat is Fulfiment 2.0!

Webwinkel logistiek uitleg

Webwinkel logistiek

Webwinkel logistiek all in